Snelloopdeuren

Een omgeving die vraagt om een deur die snel open en dicht kan, vraagt om een snelloopdeur. Attracco plaatst deuren en zorgt met regelmatig onderhoud voor de blijvende functionaliteit van de deur.

image

Trots op onze klanten

Trespa Connexxion Man Nyrstar Nabuurs Renewi Nedzink

Geen onnodig oponthoud

Een snelloopdeur is vaak te vinden in productiebedrijven, magazijnen, logistieke centra en bijvoorbeeld koelruimtes. Zodra snelheid, veiligheid en energie-efficiëntie van belang zijn, is een snelloopdeur ideaal. De reden waarom de deur snel open of dicht moet kunnen verschilt, maar in alle gevallen is het belangrijk dat de functionaliteit van de deur bewaakt blijft. Regelmatig onderhoud is onmisbaar en maakt de kans kleiner dat de productie en veiligheid van medewerkers in gevaar komt.

Ga naar onderhoud
image

De geschikte snelloopdeur voor jouw situatie

De makkelijke aanpasbaarheid en grote hoeveelheid opties in snelloopdeuren maakt het mogelijk om een oplossing te vinden die perfect past bij de omgeving en de specifieke behoeften van de gebruiker. Er is variatie in het deurpaneel, zoals transparant PVC voor zichtbaarheid of geïsoleerd materiaal voor thermische efficiëntie. Daarnaast kunnen snelloopdeuren worden uitgerust met veiligheidsopties zoals een detectieradar, lichtlijsten of stoplichten. Attracco brengt eerlijk advies uit en weet altijd een geschikte snelloopdeur te vinden. 

Vraag een offerte aan
image
Altijd bereikbaar: 24 uur 7 dagen per week
In geval van nood komen wij vandaag nog
Door een slimme planning kunnen wij snel schakelen

Onderhoud vergroot de levensduur van jouw bedrijfsdeur.

Storing?

In geval van nood komen wij vandaag.

Bel 085 - 303 7495
  • Altijd bereikbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Nood? Dan komen we altijd vandaag!