Branddeuren

Een deur die weinig wordt gebruikt, maar zijn functionaliteiten zeker niet mag verliezen. Attracco plaatst, keurt en verzorgt het onderhoud van verschillende type branddeuren.

image

Trots op onze klanten

Trespa Connexxion Man Nyrstar Nabuurs Renewi Nedzink

Keuring & onderhoud geregeld

Branddeuren moeten voldoen aan wettelijke eisen en NEN-normen. Ondanks dat ze doorgaans niet of nauwelijks gebruikt worden, is het voor branddeuren extra belangrijk dat ze jaarlijks worden gekeurd en onderhouden. Attracco weet genoeg om ervoor te zorgen dat je branddeuren goed zijn onderhouden en voldoen aan de wet- en regelgeving. We letten extra op veiligheid en afdichting én helpen je graag een eindje op weg hoe je zelf je deuren periodiek kunt testen. Zo weet je tussentijds zelf ook of op het moment van de waarheid de branddeuren goed functioneren. 

Vraag een offerte aan
image

We plaatsen jouw branddeur

Attracco kan niet alleen voorzien in het onderhoud en de keuring van de deur, maar ook de deur zelf. Afhankelijk van jouw situatie, de wettelijke eisen en je wensen, denken we mee om de best geschikte deur te vinden en plaatsen. Kies voor een deur die verticaal of horizontaal sluit, een firescreen of een kleur die perfect matcht in de omgeving. We helpen je een keuze te maken in de grote variatie aan opties.

Neem contact op
image
Altijd bereikbaar: 24 uur 7 dagen per week
In geval van nood komen wij vandaag nog
Door een slimme planning kunnen wij snel schakelen

Onderhoud vergroot de levensduur van jouw bedrijfsdeur.

Storing?

In geval van nood komen wij vandaag.

Bel 085 - 303 7495
  • Altijd bereikbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Nood? Dan komen we altijd vandaag!